Warning: Attempt to read property "id" on null in /customers/1/a/b/stiftelsenhalten.no/httpd.www/templates/ordasofttemplate-sectiontemplate/index.php on line 13 Stiftelsen Halten NDM

Berit og BeritSom vertskap hos oss kan du få masse flotte opplevelser samtidig som du gjør en innsats for bevaring og utvikling av fiskeværet Halten!

Vertskapet skal, som det ligger i navnet, være vertskap for Stiftelsens gjester på Halten. Det innebærer blant annet å lage mat og servere, samt å holde fellesrommene rene og ryddige.

I vertskapsoppgavene inngår også guiding, betjening av kiosken, og drift av strømaggregatet.

Vi tilbyr gratis opphold og refusjon av reisekostnader begrenset oppad til kr. 1500.

Du må kunne ta i et tak når det gjelder, men vil også få mulighet til å oppleve fugleliv, turer på svabergene, solnedgang i havet, frisk havluft og stormfulle dager, krydret med smaken av nykokt fisk, smør og flatbrød i ramsalte naturskjønne omgivelser langt ute i havet.

Ta kontakt med Bjørn Vogelsang på telefon 95336175 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du ønsker å bidra som vertskap.