innseilingTa med familien til en uforglemmelig tur, en fantastisk opplevelse for voksne og barn. På Halten kan du bo og feriere i et rent og maritimt miljø langt fra byens mas og jag. Her kan du senke skuldrene, finne roen, kanskje fiske litt eller gå en tur på svabergene.

Det er ingen fastboende på Halten lenger, men om sommeren våkner øyene til liv. Turistsesongen er primært juni - august, da det går rutebåt hit. Det er likevel mulig å komme utover med privat skyss, og vi tar gjerne imot møter og selskaper etter avtale utenfor sesongen.

Rom til leie

Stiftelsen Halten NDM har til sammen over 50 sengeplasser, fordelt på rom i hovedhuset (Skanklåna) og brygga.

Skanklåna er ei vinterisolert trønderlån med et stort felles kjøkken, en finstue og en spisestue/konferanserom med plass til ca 40 personer. I andre etasje er det åtte rom med tilsammen 18 sengeplasser, to bad og tre toaletter.

På brygga finner vi i første etasje det gamle fiskemottaket, lagerrom og et maritimt innredet rom med langbord som blir brukt i forbindelse med fester og konferanser. I andre etasje er det gamle tørrfiskrommet på ca 400 kvadratmeter som brukes som festlokale. På brygga er det ni rom av varierende størrelse og standard, med totalt ca 40 sengeplasser.

Les mer om rommene og priser.