Sommerferie på Halten?

innseilingPå Halten kan du bo og feriere i et rent og maritimt miljø langt fra byens mas og jag. Her kan du senke skuldrene, finne roen, kanskje fiske litt eller gå en tur på svabergene.

Informasjon om opphold og priser.

I juni, juli og august går det rutebåt til Halten tre ganger i uka. Se informasjon om sommerrutene.

Det er også mulig å leie privat skyss.

I forbindelse med pinsa blir det båt til Halten om kvelden 16. mai, med retur mandag 20. mai.

For eventuelle spørsmål eller bestilling av overnatting, ta kontakt: Kontaktskjema.

 
Bli med på vårdugnad!

Reparere fiskehjellHalten Slitarlag arrangerer vårdugnad på Halten 8. -12. mai. Avgang med Tagaya fra Vallersund Samvirkelag onsdag 8. mai, senest kl 17. (OBS ny tid og sted). Retur søndag.

Påmelding til Martin Kjøren tlf 917 41 806 eller Edmar Bakøy tlf 415 29 118.

Det gjenstår fortsatt noe restaureringsarbeid på hjellene. Andre aktuelle oppgaver: smøre hengsler på dører og vinduer, skifte vinduer, male bryggevegg, vaske vegger og tak inne, hugge ved, osv...

Rapporter fra tidligere dugnadsturer i Slitarposten:

Slitarposten 1-2011

Slitarposten 1-2012


 

 
Rutebåt til Halten i forbindelse med påske og pinse

FroyfartFosenNamsos Sjø har i år som tidligere år satt opp ekstraturer til Halten i forbindelse med påska og pinsa.

I forbindelse med påska blir det båt til Halten fredag 22. mars og onsdag 27. mars, der avgangen fra Sistranda kl 1930 forlenges til Halten

Retur mandag 1. april kl 1415.

I forbindelse med pinsa blir det båt til Halten om kvelden 16. mai, med retur mandag 20. mai.

Det gir altså anledning til å feire 17. mai på Halten!

Se rutetabeller.

 
Velkommen til ny Haltensesong!

Husoya fra fyretGamle og nye gjester ønskes hjertelig velkommen til Trøndelagskystens perle. Hovedsesongen er som vanlig sommermånedene juni, juli og august, da vi har rutebåt tre ganger i uka. Ønsker du en tur utenom denne perioden, må det avtales særskilt skyss. Ta gjerne kontakt for å diskutere muligheter for besøk utenom sommermånedene. Kontaktskjema.

Sommerrutene blir som tidligere år, med tirsdagsrute fra første tirsdag i juni og ut august, og helgeturer fra midten av juni.

Tirsdagstur

Denne ruten går med Kystekspressen fra Trondheimkl 0800 til Sandstad på Hitra kl 0945. Videre med buss til Sistranda på Frøya, og så til Halten med ny hurtigbåt, Frøyfart. Avgang fra Sistranda kl 1050 og ankomst Halten 1245. Billetten kjøpes i Trondheim for hele turen, og båter og busser korresponderer.

Retur fra Halten er kl 1415. Ankomst Sistranda kl 1615 og Trondheim kl 2010.

Helgetur

Fra 14. juni til 25. august går det i tillegg båt til Halten fredag og søndag. Avgang fra Trondheim fredag kl 1630, og fra Sistranda kl 1930.

Retur fra Halten søndag kl 1415. Ankomst Sistranda kl 1630, og Trondheim kl 2000

 
Bryllup på Tørrfiskrommet

En historisk begivenhet fant sted 28. juli 2012, med vielse på Tørrfiskrommet på brygga. Mette Minsaas og Olav Gjessing i Åfjordbåten Kystlag fant at Halten var et perfekt sted å gifte seg, ikke minst fordi det var mulig å innlosjere svært mange mennesker her. Ca 40 bryllupsgjester og 20 av stedets faste feriefolk var til stede under den nydelige seremonien på Tørrfiskrommet.

Vielse torrfiskrommetBrudeparetFoto: Bjørg Støen

 
Flere artikler …
<< Start < Forrige 1 2 3 Neste > Siste >>

Side 2 av 3