Turmarsj på Halten 18. august 2012

fyret1Nordenfjeldske Sang- og Spacérgruppe arrangerer en turmarsj litt utenom det vanlige. Under marsjen blir deltakerne fraktet fra holme til holme med småbåt. Løypa er tilsammen ca 5 km lang, og innbefatter en tur opp i fyret.

Påmeldingsfristen var i mai, og turen er fulltegnet.

Les mer om opplegget.

 
Bryllup på Tørrfiskrommet

En historisk begivenhet fant sted 28. juli 2012, med vielse på Tørrfiskrommet på brygga. Mette Minsaas og Olav Gjessing i Åfjordbåten Kystlag fant at Halten var et perfekt sted å gifte seg, ikke minst fordi det var mulig å innlosjere svært mange mennesker her. Ca 40 bryllupsgjester og 20 av stedets faste feriefolk var til stede under den nydelige seremonien på Tørrfiskrommet.

Vielse torrfiskrommetBrudeparetFoto: Bjørg Støen

 
Sommerruter til Halten 2012

FroyfartTirsdagsturer

I  juni, juli og august er det ruteforbindelse fra Trondheim til Halten hver tirsdag.

Denne ruten går med Kystekspressen fra Trondheimkl 0800 til Sandstad på Hitra kl 0945. Videre med buss til Sistranda på Frøya, og så til Halten med ny hurtigbåt, Frøyfart. Avgang fra Sistranda kl 1050 og ankomst Halten 1245. Billetten kjøpes i Trondheim for hele turen, og båter og busser korresponderer.

Retur fra Halten er kl 1415. Ankomst Sistranda kl 1615 og Trondheim kl 2010.

Helgeturer

Fra 15. juni til 26. august går det i tillegg båt til Halten fredag og søndag.

Avgang fra Trondheim fredag kl 1630, og fra Sistranda kl 1930.

Retur fra Halten søndag kl 1415. Ankomst Sistranda kl 1630, og Trondheim kl 2000.

Kystekspressens ruter til Halten finner du her.

 
Velkommen til vakre Halten

innseilingTa med familien til en uforglemmelig tur, en fantastisk opplevelse for voksne og barn. På Halten kan du bo og feriere i et rent og maritimt miljø langt fra byens mas og jag. Her kan du senke skuldrene, finne roen, kanskje fiske litt eller gå en tur på svabergene.

Det er ingen fastboende på Halten lenger, men om sommeren våkner øyene til liv. Turistsesongen er primært juni - august, da det går rutebåt hit. Det er likevel mulig å komme utover med privat skyss, og vi tar gjerne imot møter og selskaper etter avtale utenfor sesongen.

Rom til leie

Stiftelsen Halten NDM har til sammen over 50 sengeplasser, fordelt på rom i hovedhuset (Skanklåna) og brygga.

Skanklåna er ei vinterisolert trønderlån med et stort felles kjøkken, en finstue og en spisestue/konferanserom med plass til ca 40 personer. I andre etasje er det åtte rom med tilsammen 18 sengeplasser, to bad og tre toaletter.

På brygga finner vi i første etasje det gamle fiskemottaket, lagerrom og et maritimt innredet rom med langbord som blir brukt i forbindelse med fester og konferanser. I andre etasje er det gamle tørrfiskrommet på ca 400 kvadratmeter som brukes som festlokale. På brygga er det ni rom av varierende størrelse og standard, med totalt ca 40 sengeplasser.

Les mer om rommene og priser.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 Neste > Siste >>

Side 3 av 3